Kotisivut, verkkokaupat, sosiaalisen mediat sivut

Kotisivuja ei koskaan tulisi tehdä vain sen takia että ne ovat olemassa. Huonosti tehdyistä kotisivuista on enemmän haittaa kuin hyötyä. Hyvät kotisivut jäävät vierailijansa mieleen ja kannustavat tutkimaan niitä pidemmän aikaa. Sivujen pitää myös erottua muiden alalla toimivien yritysten sivuista edukseen ja pyrkiä kannustamaan potentiaalista asiakasta ottamaan yhteyttä juuri sinuun.

Modernit, hakukoneoptimoidut kotisivut ja verkkokaupat toimivat kaikilla laitteilla ja muuntautuvat responsiivisesti vierailijalle parhaiten sopivaan muotoon. Mobiiliystävällisyys on eduksi myös sivujen hakukonetuloksissa. Saat suosituksen ja hinnan tarkoitukseesi parhaiten sopivasta alustasta. One size fits all -ajattelu ei toimi kotisivujen ja verkkokauppojen kanssa. Joillekin paras ratkaisu on Wordpress, kun taas useimmiten pienille ja keskisuurille yrityksille saadaan paras vastine rahalle käyttämällä esimerkiksi Squarespace-sivualustaa, joka on luovutuksen jälkeen niin sanotusti “täysin huoltovapaa” ja erittäin helppo hallinnoida ja muokata. Verkkokaupan voi toteuttaa myös usealla eri tavalla tavoitteistasi ja toiveistasi riippuen. Olennaista on, että kaikille kotisivuille voidaan viedä helposti ja edullisesti täysverinen verkkokauppa tai vain muutamia tuotteita myyntiin myöhemminkin.

 

Kotisivut ovat useimmille yrityksille, koosta riippumatta, nykään tärkein tiedotuskavana ja imagon rakentaja. Ne ovat usein asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseesi tai yhteisöösi. Kotisivut luovat ensivaikutelman yrityksen toiminnasta, imagosta sekä tarjonnasta, ja näiden perusteella asiakas joko valitsee tai jättää valitsematta. Ei siis ole yhdentekevää miten sivut toimivat, miltä ne näyttävät tai millaista informaatiota ne pitävät sisällään.

On tärkeää että kotisivut ja verkkokaupat toimivat ja näyttävät hyviltä kaikilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä sekä pöytäkoneilla että mobiililaitteilla. Kotisivujen ilmeen mukaiset sähköpostipohjat esimerkiksi tarjouksille, tuoteuutisille yms. kannattaa tehdä samaan aikaan sivujen uusimisen kanssa. Toimittamamme sivut ovat aina hakukoneoptimoituja ja liitämme ne google analyticsiin ilman lisäveloituksia. On tärkeää, että sivut myös löytyvät valmistuttuaan mahdollisimman hyvin ja toimivat nopeasti.

Koti- ja sosiaalisen median sivut ovat nykyään todennäköisesti asiakkaallesi yrityksesi ensimmäinen, tai jopa ainoa, kohtaamispaikka.

 
 

Nykyisten kotisivujenne sisältö voidaan siirtää modernille sivualustalle tai suunnitella ja tehdä kokonaan uudet kotisivut. Sivujen valmistumisen jälkeen voit aina halutessasi ylläpitää ja päivittää niitä itse.

Uudistuksen yhteydessä kannattaa miettiä koko yritysilmeen nykyaikaisuutta ja tehokkuutta. Myös yrityksen Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Business ja muut samankaltaiset sivut kannattaa uudistaa tai perustaa samalla.