Kotisivut, SOME ja muuta 

On tärkeää että kotisivut ja verkkokaupat toimivat ja näyttävät hyviltä kaikilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä sekä pöytäkoneilla että mobiililaitteilla. Kotisivujen ilmeen mukaiset sähköpostipohjat esimerkiksi tarjouksille, tuoteuutisille yms. kannattaa tehdä samaan aikaan sivujen uusimisen kanssa. Toimittamamme sivut ovat aina hakukoneoptimoituja ja liitämme ne google analyticsiin ilman lisäveloituksia. On tärkeää, että sivut myös löytyvät valmistuttuaan mahdollisimman hyvin ja toimivat nopeasti.

Koti- ja sosiaalisen median sivut ovat nykyään todennäköisesti asiakkaallesi yrityksesi ensimmäinen, tai jopa ainoa, kohtaamispaikka.

Muutamia referenssisivuja näet mallisivut-välilehdeltä.

-----------------------------

Nykyisten kotisivujenne sisältö voidaan siirtää modernille sivualustalle tai suunnitella ja tehdä kokonaan uudet kotisivut. Sivujen valmistumisen jälkeen voit aina halutessasi ylläpitää ja päivittää niitä itse.

Uudistuksen yhteydessä kannattaa miettiä koko yritysilmeen nykyaikaisuutta ja tehokkuutta. Myös yrityksen Facebook, Google Business ja muut samankaltaiset sivut kannattaa uudistaa tai perustaa samalla.

Markkinointi kannattaa toteuttaa useassa kanavassa samanaikaisesti yleensä painottaen digitaalisia alustoja. Suomessa etenkin facebook, instagram ja youtube ovat usein toimivimmat kanavat kuluttajamarkkinoinnissa.