Markkinointi & mainonta

Hakusanamainonta ja sosiaalisen median mainonta yhdistettynä laadukkaisiin printtimainoksiin tuottaa tulosta kohtuullisilla kustannuksilla. Facebook ja Instagram mahdollistavat monipuolisten ja upeiden visuaalisten mainosten luomisen kuvien, videoiden ja mobiilielämysten avulla. Googlen hakusanamainonta auttaa sinua saamaan enemmän kontakteja palveluitasi tarvitsevilta mutta vain, jos kotisivusi onnistuvat vakuuttamaan sivuillesi mainonnan kautta saapuvat potentiaaliset asiakkaat. Palveluitasi etsivä asiakas ei todennäköisesti käy vain sinun kotisivuillasi, joten usein pelkkä hakusanamainonta on riittämätöntä oikeiden tulosten saamiseksi. Yrityksen listaus ja optimointi Googlen My Business -palveluun on toinen edullinen tapa parantaa näkyvyyttä ja vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa.

Uskomme myös printtiin! Monen vuoden kokemuksella uskallamme sanoa tämän ylpeänä. Laadukkaat aikakausilehdet ovat suomessa suosittuja ja mainosten hintatason laskettua ne tarjoat korkealaatuisia mainospaikkoja etenkin brändi- tai yrityksen yleiselle mainonnalle. Printin ei kannata olla ainoa markkinointikanava mutta se toimii hienosti yhdessä esimerkiksi Facebook-markkinoinnin kanssa. Lehteä varten tehtyä mainosta on helppo käyttää yrityksen muussa mainonnassa ja yritysmateriaalissa.

Mainosmuodoista taidamme sekä ”perinteiset” printtimainokset että nettimainonnan. Onlinessa parhaat tulokset ovat tulleet facebookkista ja instagramista, koska ne toimivat suomessa sähköisistä medioista parhaiten myös mainospaikkoina tavoittaen tehokkaasti suurimman osan suomalaisista. Printissä media kannattaa valita tarkasti kohdeyleisön mukaan. Usein paras mainospaikka löytyy harrastelehdistä, jotka ovat täynnä tilaajaansa kiinnostavia asioita.

Videomainoksille voidaan käyttää Facebookkia, Instagramia, Youtubea ja esimerkiksi Ruutua ja MTV:tä.