Uusi Wordpress-versio on julkaistu

Screenshot_2019-06-19-23-01-10-113_com.android.chrome.png

Wordpressistä on julkaistu uusi versio 5.2.2 suomenkielisenä versiona. Päivitys tuo uusia turvallisuusominaisuuksia ja korjaa useita alustan bugeja. Suosittelemme päivittämistä aina uusimpaan versioon. Jos meillä on jo sovittuna sivujen  ylläpitosopimus, niin varmuuskopiointi, päivitys ja sivujen testaus kuuluvat sen piiriin ja asia on hoidossa.

Ylläpitosopimuksella sinun ei tarvitse miettiä, mikä pitää sivusi mielenkiintoisina ja ajantasaisina vaan se tehdään puolestasi joka kuukausi 25 € (+ alv) kuukausihinnalla käymme kotisivusi joka kuukausi kokonaan läpi ja keräämme lyhyen raportin niiden toiminnasta ja parannusehdotuksista kustannusarvion kanssa samalla sivujen tekninen toiminta tarkastetaan ja Wordpressin tapauksessa asennamme kaikki päivitykset sivuille puolestasi ja varmuuskopioimme kotisivusi samalla. 

Jos haluat että päivitämme sivualustaversiosi uuteen, testaamme sivujen toimivuuden ja katsomme samalla muut päivitykset ja sivuominaisuudet sekä parannusehdotukset, niin saat palvelun yksittäisenä kertana hintaan 25 € (+ alv).

Jos huolehdit sivualustan päivittämisestä itse, niin sen kannattaa tehdä mahdollisimman pian.

Kivaa juhannusviikon jatkoa!